Γυναικεία slip: 6 διαφορετικοί τύποι για να διαλέξεις 

Όπως όλες γνωρίζουμε, τα γυναικεία slip διατίθενται σε πολλά διαφορετικά στυλ και κοψίματα, όπου το σχήμα κάθε φορά είναι διαφορετικό. Καθώς, πολλές από εσάς μας ρωτάτε για τα διαφορετικά είδη που υπάρχουν, αποφασίσαμε να γράψουμε αυτό το άρθρο για να σας διευκολύνουμε στην αγορά γυναικείων slip. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά μαζί.

Mini slips ή αλλιώς bikini briefs.

Τα γνωστά σε όλες mini slips ή μπικίνι εφαρμόζουν πολύ χαμηλά στο σώμα – και στέκονται κάτω από το οστό του ισχίου. Είναι από τα πιο δημοφιλή εσώρουχα παγκοσμίως καθώς δεν λείπουν από κανένα γυναικείο συρτάρι. Βάση στατιστικών μελετών αυτοί που τα προτιμούν περισσότερο είναι οι έφηβοι.

Midi slips ή αλλιώς εσώρουχο 2/4

Τα midi slips είναι το ενδιάμεσο γυναικείο slip μεταξύ mini και maxi. Αγκαλιάζει το σημείο της κοιλιάς παραπάνω από τα mini slips. Οι γυναίκες τα προτιμάνε περισσότερο στις ημέρες περιόδου τους καθώς νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια φορώντας το συγκεκριμένο είδος εσωρούχου. Τις περισσότερες φορές είναι βαμβακερά, καθώς στοχεύουν σε συγκεκριμένο κοινό.

Maxi slips ή εσώρουχο ¾ ή high waisted brief ή full brief 

Αν και μιλήσαμε σε προηγούμενο άρθρο για τα maxi εσώρουχα, θα επαναλάβουμε δύο πραγματάκια για όσες δεν πρόλαβαν να το διαβάσουν. Οι λεπτομέρειες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν είναι ότι προσφέρουν υποστήριξη στη μέση και στο κάτω μέρος του στομάχου, αγκαλιάζοντας μεγαλύτερη επιφάνεια στην κοιλιά. Είναι τα εσώρουχα με την μεγαλύτερη κάλυψη στο γυναικείο σώμα συγκριτικά με τα mini και midi εσώρουχα.

Hipster slips 

Τα Hipster είναι ένας συνδυασμός δύο στυλ γυναικείων slip: μπικίνι και boxer. Δεν καλύπτουν τον ομφαλό και συνήθως βρίσκονται λίγο χαμηλότερα από αυτόν. Η βέλτιστη κάλυψη που προσφέρουν τα hipster και η κολακευτική εφαρμογή τους τα καθιστούν δημοφιλή μεταξύ των γυναικών. Τα ευέλικτα και διαφορετικά σχέδια που προσφέρουν τους έχουν δώσει τεράστια επιτυχία σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Τα έφηβα κορίτσια γοητεύονται από τη σπορ και μοντέρνα εμφάνισή τους, ενώ οι περισσότερες γυναίκες τα προτιμούν για μέτρια κάλυψη και άνεση. Επίσης, γύρω από έρευνες που έχουν γίνει οι άνδρες τα θεωρούν αρκετά σέξυ, σε αντίθεση με την άποψη που έχουν οι περισσότερες γυναίκες!

String ή Thong 

String, ένα εσώρουχο αρκετά αμφιλεγόμενο από γιατρούς αλλά και από εμάς τις ίδιες. Κάποιοι θεωρούν ότι η πολύωρη χρήση του μπορεί να προκαλέσει διάφορα γεννητικά προβλήματα, άλλοι πάλι το θεωρούν τελείως ακίνδυνο. Το σίγουρο είναι ότι δεν παρέχουν καθόλου κάλυψη στο πίσω μέρος. Το μέγεθος της κάλυψης στο μπροστινό μέρος του στρινγκ ποικίλλει - μερικά έχουν σχεδόν πλήρη κάλυψη και μερικά έχουν πολύ μικρή. Σε γενικές γραμμές όμως, σύμφωνα με κάποιες έρευνες (statista.com) προτιμούνται από γυναίκες και κορίτσια ηλικίας 16-35 ετών.

Brazilian slips

Ένα είδος γυναικείου slip ανάμεσα σε μπικίνι και στρινγκ. Παρομοιάζονται και με τα hipster αλλά δεν καλύπτουν τόσο τους γοφούς όσο τα hipster slip. Με ή χωρίς γραμμή στο πίσω μέρος, κολακεύουν αρκετά το σχήμα των γλουτών και τα περισσότερα από αυτά δεν ξεχωρίζουν μέσα από τα ρούχα. Αποτελούν σίγουρα ένα αναπόσπαστο μέρος κάθε επιμελημένου γυναικείου συρταριού εσωρούχων.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές σε γυναικεία slip.

Πώς, όμως, θα αποφασίσετε ποιο είδος γυναικείου slip είναι το καλύτερο για εσάς και για το σωματότυπο σας; Θα τα πούμε στο επόμενο #blopost μας!

Έως τότε δείτε κάποια από τα γυναικεία slip που προτιμάτε εσείς οι ίδιες.